Samarbetspartners

Samarbetspartners

Fillipiggi erbjuder handsydda kläder och lite annat smått och gott till nöjda barn och vuxna! Alla  produkter är handgjorda och sydda i kontrollerade och kvalitativa tyger. Besök dem på www.fillipiggi.se!


 

 

Antalet barnprylar ökar ständigt och det är svårt att få en överblick över vilka prylar som egentligen finns på marknaden. Därför finns BarnNet. Här ska du hitta ALLA barnprodukter som säljs i svenska butiker.


Smultronbyn tillverkar roliga leksaker, doppresenter och barnmöbler till förmånliga priser. Besök dem på www.smultronbyn.se!Life in Mind är ett företag som erbjuder utbildning inom hjärt- och lungräddning samt första hjälpen. Besök dem på www.lifeinmind.se!


Allt för föräldrar erbjuder ett bra gravidpaket. Läs mer på deras hemsida www.alltforforaldrar.se där Minbebisbok.se också har ett spännande erbjudande.


Babyz of Sweden erbjuder professionell och modern coaching inför din förlossning. Läs mer på www.babyz.se!


myNanny barnpassning fokuserar på trygghet och kvalité. Alla barnvakter är noggrant utvalda och går igenom både internutbildningar och certifieringar innan de får börja som barnvakt på myNanny. Besök dem på https://my-nanny.se!