FAQ för medlemskap och hur man gör en egen bebisbok | minbebisbok.se Guide, FAQ för min bebisbok

Minbebisbok.se – Är du vilse?

Nedan kan du ta del av de vanligaste frågorna. Hittar du inte det du letar efter?
Kasta iväg ett mail till oss på info@minbebisbok.se så hjälper vi dig.

1. Är det enkelt att ladda upp bilder?

På Minbebisbok.se är det lätt som en plätt att ladda upp fantastiska bilder. De flesta sidor har utrymme för bilder, och därför gäller det bara att hitta den bild man önskar ladda upp och sedan klicka på ’Infoga ny bild’.

2. Jag har fått ett presentkort – hur gör jag?

Minbebisbok.se är den perfekta gåvan, bland annat för att det är så enkelt att komma igång. Gå till ’Aktivera dit konto’ och ange värdekoden på ditt presentkort så kan du börja använda Minbebisbok.se på en gång.

3. Kan jag lita på att mitt material är skyddat?

Vi är väldigt måna om att ert material skall förvaras tryggt. Därför sparar vi allt material i inloggningsskyddade databaser. Andas ut, och fortsätt med din ljuvliga bok.

4. Alla bilder jag vill använda ligger i album – hur gör jag?

Om du saknar digitala kopior av dina bilder behöver du inte deppa för det. Ta ett par fotografier av bilderna i dagsljus och överför dem till datorn så är det färdigt. Du kan också skanna dina bilder.

5. Jag vill inte ha med ett visst uppslag – hur gör jag?

När man plockar kantareller kastar man helt enkelt iväg de man inte vill ha, och svårare än så är det inte på Minbebisbok.se. Vi har ett stort utbud av olika uppslag, och tycker du inte om ett uppslag går du in på ’Min bok’ och klickar på ’Byt ut sida’. Ersätt uppslaget du inte vill ha med någonting annat som förevigar era minnen tillsammans.

6. Har jag alla frågor och hela sidutrymmet till mitt förfogande?

Visst är det lyxigt? Antingen så svarar du på alla frågor och skriver så mycket att du får kramp i händerna, eller så väljer du ut de frågor du tycker är intressanta och lämnar övriga frågor tomma.

7. Är det enkelt att fylla i eller läsa en sida?

Enklare än att koka kaffe. Börja med att logga in på ’Min bok’, och dubbelklicka sedan på det uppslag du önskar jobba med. Klicka sedan på ’Redigera’, och fixa och trixa till dess att du vill spara ditt arbete och se hur det faktiskt kommer att se ut. Du kan när som helst gå tillbaka och ändra de olika uppslagen, men glöm inte att spara sidorna. Det är onödigt att kasta iväg fina minnen.

8. Måste jag fylla i sidorna i nummerordning?

Det är inte viktigt att fylla i sidorna i nummerordning. Ta det i den ordning som känns bäst för er. Här på Minbebisbok.se finns inga måsten – förutom att bli medlem förstås.

9. Är det säkert att betala med kreditkort över nätet?

Minbebisbok.se använder säkra betallösningar som är erkända över hela världen. Känner du dig osäker är du dock välkommen att kontakta oss på info@minbebisbok.se så skall vi hjälpa dig så gott vi kan.

10. Minbebisbok.se är så bra att jag vill göra fler böcker – men det går inte?

Självklart går det att göra flera böcker hos Minbebisbok.se, dock kan man enbart registrera ett konto per e-­postadress. Skapa en ny
e-­postadress, och sedan är det fritt fram att spara vackra minnen på Minbebisbok.se.

11. Jag har glömt mitt lösenord – hur gör jag?

Klicka på ”Glömt inloggning?” och fyll i din e-­postadress så skickas ett nytt lösenord till dig. Kom ihåg att byta det nya lösenordet så snabbt som möjligt.